Opleidingen

Gezien de snelheid van technische en organisatorische veranderingen is het belangrijk dat medewerkers hun kennis en kunde op peil houden. Mikrocentrum biedt een uitgebreid programma van praktijkgerichte cursussen. Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen gerelateerd aan het Laser & Photonics Event.

Cursus Laser Safety Officer

Is of wordt laserveiligheid uw zorg? Volg dan deze cursus waarbij u in slechts twee dagen wordt opgeleid als Laser Safety Officer. Deze cursus is in lijn met de internationale laserveiligheidsnorm IEC 60825 en de regelgeving met betrekking tot kunstmatige optische stralingsrichtlijn 2006/25/EC.

Course Laser Safety Officer

Is laser safety your concern or will it become your concern? This course will train you in just two days to act as a Laser Safety Officer. The course is in line with the International Laser Safety Standard IEC 60825 and the regulations relating to Artificial Optical Radiation Directive 2006/25 / EC.

Cursus Laserveiligheid

De cursus Laserveiligheid geeft u inzicht in de mogelijke gevaren van het werken met lasers. Zo leert u onder andere over de technische- en organisatorische maatregelen die nodig zijn voor een veilige werkplek. Bovendien wordt er een goede basis gelegd voor het uitvoeren van risicoanalyses.

Cursus Optica

Tijdens de cursus Optica maken we u wegwijs in de wereld van de geometrische en fysische optica. Na afloop weet u te werken met optische instrumenten -componenten en -technieken en de bijbehorende hulpmiddelen.