Exposeren

Het Laser & Photonics Event is een ééndaags congres met expositie. Als leverancier en/of wetenschapper binnen de laser, optica of opto-mechatronica heeft u de mogelijkheid uw innovaties te tonen aan een zeer gericht publiek. Het Laser & Photonics Event is namelijk hét platform waar researchers, developers, designers en engineers elkaar ontmoeten.

De editie van 2018 verwelkomde ruim 200 bezoekers. Als exposant krijgt u de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met uw doelgroep. Ook heeft u de mogelijkheid uw kennis te delen in het congresprogramma. 

Download brochure

photonics event exposanten3

Meld u direct aan als exposant!

U heeft de keuze uit verschillende sponsorpakketten, namelijk: goud, zilver en brons. Prijzen zijn all-in; er zijn geen bijkomende kosten en we ontzorgen u volledig als het gaat om communicatie en promotie in de aanloop naar het evenement. U heeft als zilver- of bronssponsor ook de mogelijkheid uw kennis te delen tijdens het lezingenprogramma. De inschrijvingen worden in volgorde van aanmelding verwerkt. Door onderstaand formulier in te vullen, kunt u zich direct aanmelden als exposant.

Download aanmeldformulier

photonics event

Waarschuwing aan exposanten

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit zijn onder andere de volgende “uitgevers”:

  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Event Fair
  • International Fairs Directory

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, Hans Houdijk +31 40 296 99 22.