Exposeren

Het Photonics Event is een ééndaags congres met expositie. Als leverancier en/of wetenschapper binnen de optica of opto-mechatronica heeft u de mogelijkheid uw innovaties te tonen aan een zeer gericht publiek. Het Photonics Event is namelijk hét platform waar researchers, developers, designers en engineers in het fotonica domein elkaar ontmoeten.

 Als exposant heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan presentatiemogelijkheden. van een expositietafel tot grote ruime presentatiestands. Ook heeft u de mogelijkheid uw kennis te delen in het congresprogramma.  

Download brochure

photonics event exposanten3

Dit zijn de bezoekers van het Photonics Event

Het Photonics Event biedt u ruim de mogelijkheid om uw producten en kennis op een professionele wijze onder de aandacht te brengen bij een doelgericht publiek. Het uitgebreide kennisprogramma trekt bezoekers van hoge kwaliteit. Als exposant ontmoet u management, engineering en R&D professionals, met verstand van zaken en concrete vraagstukken.

De editie van 2017 verwelkomde ruim 200 bezoekers.

Bekijk de plattegrond

Hoe kunt u deelnemen?

U heeft de keuze uit verschillende sponsorpakketten, namelijk: goud, zilver en brons. Prijzen zijn all-in; er zijn geen bijkomende kosten en we ontzorgen u volledig als het gaat om communicatie en promotie in de aanloop naar het evenement. U heeft als zilver- of bronssponsor ook de mogelijkheid uw kennis te delen tijdens het lezingenprogramma. De inschrijvingen worden in volgorde van aanmelding verwerkt. Door onderstaand formulier in te vullen, kunt u zich direct aanmelden als exposant.

Download aanmeldformulier

photonics event